WordPress Website Bij Klik & Steen

Veel bedrijven hebben wel een Google Mijn Bedrijf account van de organisatie. Het is een mooie plek om algemene informatie over jouw bedrijf te plaatsen. Maar wist je dat je door dit slim te gebruiken beter vindbaar wordt in Google? We weten hoe we een meertalige webshop functioneel moeten ontwikkelen. De e-commerce web sites die wij bouwen, scoren beter dan hun voorgangers en bouwen we met de populairste plugin van WordPress. Dat is WooCommerce en is inmiddels een goed alternatief voor Magento.

In een later stadia van deze handleiding gaan we ook een Cookie-melding scherm instellen met een verwijzing naar de privacy verklaring. Daarnaast is het verplicht een melding te maken naar je algemene voorwaarden met het een verwijzing naar het herroepingsrecht. In stap (4.4) krijg je additional WordPress informatie over het inloggen op je WordPress website. In Stap (4.5) zie je het tussentijdse resultaat van de WordPress installatie. In stap (4.6) krijg je een korte toelichting over het dashboard van WordPress.

  • Als je je producten of diensten on-line wil verkopen, dan kan Mustmedia een WordPress webshop voor je bouwen.
  • Je kiest een template, vult de website, voegt je producten toe en klaar is je webshop.
  • Ik raad je aan om alle plugins te selecteren, rechtsboven ‘acties’ te veranderen naar ‘install’ en daarna op toepassen te klikken.

Je hebt een derde partij nodig die de betalingen voor je verwerkt, een zogenaamde Payment Service Provider. Zij regelen de daadwerkelijke verwerking van je betalingen. Wil je meer weten over belastingen en webshops dan verwijzen wij je graag door naar de specialisten van de belastingdienst.

Op elke bestelling willen we kunnen zien wat we hebben verdiend. De plugin is eigenlijk alleen een simpel inkoopwaarde veld die we bij elk product kunnen invoeren. Alle afspraken waren vooraf helder en de communicatie met Job was steeds vlot, vakkundig en erg prettig…. Ik heb de samenwerking met JVH webbouw als heel positief ervaren. Heldere afspraken, vriendelijk contact, grote technische kennis en zeer snelle reacties op vragen en…

Paytium: Het Alternatief Voor Een Simpele Webshop Plugin

Dit is precise wat je in een producttekst ook wilt doen. Je wilt er een on-line verkoopgesprek van maken, features van het product delen en bezwaren bij de klant wegnemen. Klantenservice heeft in de afgelopen paar jaar een grote verandering doorgemaakt. Veel bedrijven zijn afgestapt van het traditionele klantenservice mannequin waarbij een klant met zijn of haar vraag belt naar een klantenservicenummer. De klantenservice wordt steeds meer on-line gedaan. Er wordt nu veel meer by way of e-mail, reside chat of social media gecommuniceerd.

Bij SEA betaal je ervoor om hoger in de zoekresultaten te staan. Hoe search engine optimization en SEA precies werken lees je in ons SEO en SEA weblog speciaal voor webshops. Als webshop is het belangrijk om goed gevonden te worden in zoekmachines als Google, het kan immers een hoop klanten opleveren. Het is daarom belangrijk om bij iedere stap rekening te houden met SEO . Met behulp van deze software kun je je website stap voor stap aan de hand van tekst- en videohandleidingen optimaliseren. Een WordPress-thema bestaat uit een reeks bestanden die het uiterlijk van je website volledig kunnen veranderen. Er staan duizenden WordPress-thema’s online, waarvan een aanzienlijk deel ook geschikt is voor een webshop met WordPress.

Ook voor de rating in Google is de snelheid en gebruikservaring van de webshop een belangrijk punt. Zoals alle themes in de prime 10, is ook Bridge gebouwd op een perfecte samenwerking met Woocommerce. Dat is de WordPress webshop plug-in die sinds jaren het populairst is en het is ook de enige die ik zelf nog gebruik voor retailers WordPress website. Bridge biedt voor webshops verschillende prettige further’s zoals quickview en wishlist.

Een product dat niet fysiek wordt verstuurd, markeer je als downloadproduct (vinkje zetten bij ‘Virtueel’ of ‘Downloadbaar’). In het menu aan de linkerkant kun je vervolgens onder ‘Weergave’ het navigatiemenu van je webshoppagina uitbreiden, aanpassen en beheren. Daarvoor moet je in ‘Menu’s’ de gewenste naam van het nieuwe menu invoeren (het eerste wordt het ‘Hoofdmenu’ genoemd). Van hoofdpagina’s kun je met drag & drop eenvoudig subpagina’s maken. In de zijbalk zie je tevens het tabblad ‘Pagina’s’ waar je extra pagina’s voor je WordPress-webshop kunt maken.

Om een inschatting te geven kost het ontwikkelen van een webshop 4 a 6 weken. Hierbij wordt het intake gesprek en de tijd die u nodig heeft om ons de benodigde data te geven niet meegenomen. Met ons alles-in-één pakket zorgen wij voor het onderhoud en beheer zodat u altijd zorgeloos online aanwezig bent. Net zoals een website, zal ook een webshop onderhouden moeten worden. Wij kunnen u daarbij op verschillende manieren bij helpen. Wij hebben echter geen standaardpakket waaruit u kunt kiezen.

Wilt u helemaal niet werken met één van onze webshopdesigns, of wilt u een complexe maatwerkstructuur laten realiseren? Wij ontwerpen en bouwen zowel maatwerkwebsites als webshops of andere ingewikkelde backendstructuren. Neem contact met ons op om uw aanvraag door te nemen. Wilt u helemaal niet werken met één van onze designs, of wilt u een complexe maatwerkstructuur laten realiseren? Ten tweede helpt het enorm als je gebruik maakt van goede, aantrekkelijke afbeeldingen. Websitebezoekers kunnen de producten in een WordPress hosting niet fysiek zien, aanraken of oppakken en nader bekijken. Daarom is het belangrijk dat je zorgt voor voldoende, hoge kwaliteit afbeeldingen.

Wel betaal je doorgaans een commissie of charge, maar een verkoop is een verkoop. Dit is een mailingtool die onder andere advertising automation options heeft. Hoeveel procent van jouw bezoekers plaatst wel iets in het winkelmandje, maar rekent vervolgens niet af? Uit onderzoeken blijkt dat de gemiddelde abandonment tussen de 50% en 75% ligt.

Een mooie full responsieve webshop, die op ieder gadget mooi schaalt. De webshop is gemakkelijk door de klant zelf te onderhouden. Tweemaal per jaar worden alle nieuwe fiets en scooter modellen zelf door de klant online gezet.

Om iDeal als betaalmethode te gaan gebruiken, ga je naar de pagina ‘instellingen’ van WooCommerce waar je de betaalmethode kunt aanvinken. Of woocommerce voor jullie goed werkt is afhankelijk van hoeveel producten jullie hebben. Voor het finances wat je nu aangeeft wordt het best moeilijk om veel performance te verwachten.

Met die plugin kan je namelijk alles heel specifiek instellen. In de vorige stappen van de handleiding ben je erachter gekomen hoe je plugins kunt installeren. Bij de plugins kan je zoeken naar diverse back-up plugins. Je kan de backups zelfs automatiseren en koppelen met partijen zoals Dropbox waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. Wanneer je een webshop groter wordt zijn menu’s van groot belang. Je kan in Worpdress meerdere menu’s maken, maar ook zogehete hierarchien in de menu’s. Door een menu-item een klein beetje naar rechts te schuiven in de Customizer wordt hij ondergeschikt aan het bovenstaande menu-item.

Dit vind je misschien ook leuk...