• Niet gecategoriseerd

WordPress Website Ontwikkeling

Gelukkig zijn er web sites te vinden waar foto’s beschikbaar zijn die je wel altijd mag gebruiken. Soms met bronvermelding en soms zelfs zonder enige vermelding. Wanneer ik een web site moet aanraden waar je het finest foto’s vandaan kunt halen, dan kan ik je de website Pixabay.com aanraden. Links zie je de foto die ik wil gebruiken. Aan de rechterkant zie je de Pixabay licentie.

Vervolgens kun je bij Schermnaam een keuze maken welke naam je op de web site wilt laten weergeven. Je kunt hier onder andere kiezen uit je gebruikersnaam, voornaam en achternaam, schermnaam.

Klik tot slot helemaal onderaan op de pagina op Profiel bijwerken. Vanaf nu zal je auteursnaam op de website de naam zijn die je zelf hebt uitgekozen. Waar je gratis foto’s vandaan kunt halen om te gebruiken voor op je website WordPress hosting Iedereen maakt gebruik van foto’s op zijn of haar web site. Tijdens het maken van je WordPress website hebben we templates geïmporteerd die direct een aantal foto’s met zich mee brachten.

Waarom Kiezen Voor Een WordPress

Beeldmateriaal is belangrijk. Het vinden van foto’s is niet moeilijk, maar wist je dat je niet zomaar afbeeldingen uit Google mag halen om op je website te plaatsen? Er zitten auteursrechten op foto’s.

Een Slimme Website Boordevol Interactie

Hierboven zie je dat de schermnaam van mijn demo website in eerste instantie mijn e-mailadres is. Om de schermnaam te wijzigen kun je naar “Gebruikers -> Je profiel” gaan. Wanneer je op je profielpagina naar beneden scrolt kom je op een gegeven moment het kopje “Naam” tegen. In dit gedeelte zie je ook Schermnaam staan. Vul hier de auteursnaam in die je op de web site wilt weergeven.

Hij of zij zou veel beter een Auteur kunnen zijn. Met deze gebruikersrol kan de persoon die voor je schrijft berichten zelf maken, bewerken en publiceren.

Wil je dat een schrijver ook berichten van andere kan beheren, dan is Redacteur de beste keuze. Mocht je meer informatie wordpress website willen hebben over alle gebruikersrollen, bekijk dan het artikel: Geef altijd de juiste gebruikersrol in WordPress.

  • De kans is groot dat je de eerste paar uur niet echt het gevoel hebt dat je weet hoe WordPress precies werkt en wat je precies moet doen.
  • Accepteer de tijdelijke onzekerheid en vertrouw dat je stap voor stap meer helderheid krijgt in wat je doet.
  • De snelste manier om WordPress onder de knie te krijgen is door een paar uur lang door te modderen en met vallen en opstaan verder te komen.

Schermnaam wijzigen van een gebruiker Wanneer je blogberichten publiceert op je website, zal je in veel gevallen ook de naam van de auteur zien staan die het bericht heeft geschreven. In eerste instantie is dit vaak de gebruikersnaam van een account. Wanneer de gebruikersnaam bijvoorbeeld je e-mailadres is, dan staat dit natuurlijk niet zo mooi.

Je kunt hierdoor echt alles aanpassen op je web site. Iemand die voor je website wordpress webshop schrijft heeft deze rechten niet nodig.

Hier staat dat je deze foto free of charge kunt gebruiken, zelfs voor commerciële doeleinde. Er is ook geen vermelding van de maker nodig. Je kunt deze foto dus gewoon downloaden en zonder zorgen op jouw web site gebruiken. Statistieken van je web site bijhouden Wanneer je web site gemaakt is en on-line staat, wil je natuurlijk wel weten hoeveel bezoekers je ontvangt op je website.

Dit vind je misschien ook leuk...