• Niet gecategoriseerd

WordPress Website Ontwikkeling

Gratis WordPress Beginners Handleiding

Ook ontvang je een WordPress-handleiding waarmee je zelf een website of weblog kunt maken zonder webbouwer. De software program van WordPress is free of charge te downloaden. De internet hosting en de domeinnaam van een web site zijn echter niet gratis. Afhankelijk van de grootte, betaal je gemiddeld tussen de € 5 per maand voor een kleine web site, tot € one thousand per maand voor een grote webshop. Ja, de kern van WordPress is veilig.

Voor een WordPress-website of -blog heb je de volgende 3 onderdelen nodig: een serverruimte, de hosting; Je kunt alle WordPress hosting WordPress-thema’s en -plugins kiezen die door het cms worden ondersteund. Hostnet biedt namelijk een optimale websiteomgeving aan zonder restricties op WordPress.

Paginatitels Van Bestaande Pagina’s Wijzigen

Bijvoorbeeld wanneer je jouw website of weblog naar eigen smaak inricht. Bij Hostnet hebben WordPress we het makkelijk voor je gemaakt. WordPress is namelijk al geïnstalleerd, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Zorg er echter wel voor dat je jouw website veilig houdt, omdat het populaire cms veel aandacht krijgt van hackers. Voer daarom regelmatig updates uit, gebruik veilige wachtwoorden en installeer geen onbetrouwbare WordPress-thema’s en -plugins. Ook Hostnet helpt je bij het veiliger maken van jouw web site wordpress webshop.

WordPress is niet moeilijk als je een website of weblog gaat bouwen. Je kunt het zo uitdagend maken als je zelf wilt.

Dit vind je misschien ook leuk...