WordPress Website Op Maat

Een Enterprise WordPress

Log inop het WordPress Dashboard. Klik opInschakelenom WooCommerce te installeren. Bevestig de installatie door opJate klikken. Tijdens de installatie, verschijnt de WooCommerce snelle installatie wizard. Wij raden u aan om deze installatie altijd uit te voeren.

Kies een onbeperkt webhosting pakketvoorhandmatige installatievan WooCommerce. Log in op het ACTIVE 24 Customer Center. Hier installeert u de WooCommerce plugin binnen een paar klikken:

Als het niet verschijnt, klik dan opWooCommerceen selecteerVoorkeuren. Na installatie, zijn de nieuwe objects “WooCommerce” en “Producten”, zichtbaar in uw WordPress dashboard. Bestel eenWooCommerce pakketbij ACTIVE 24 samen met uw onbeperkt internet WordPress website hosting pakket.

Het technische staff van ACTIVE 24installeert automatischde WooCommerce webshop voor u. STAP 3 WordPress:WooCommerce webshop opzetten.

TIP: Alle Linux website hosting pakketten bij ACTIVE 24 worden geleverd inclusief een gratis WordPress hosting SSL-certificaat. Dit certificaat is vereist voor WordPress.

De derde stap:De Woocommerce webshop instellen. Kies de optie “Instellingen” om de beschikbare WooCommerce-instellingen te bewerken. De vierde stap.Kies een Woocommerce webshop Thema.Er zijn duizenden verschillende templates voor webwinkels gebouwd op WordPress. Toch werkt niet elke WordPress-thema optimaal met WooCommerce. Dit gratis WordPress-thema is beschikbaar voor elke WooCommerce-winkel.

  • Nu met 2 verzendmethoden gaat het fout.
  • Ook werkt de verzendkostencalculator in het winkelmandje niet.
  • Een tijdje 1 verzendmethode gehanteerd dat ging goed.
  • Ik zit ook met dat probleem.
  • Terwijl alle verplichte velden ingevuld zijn.

Het biedt een eenvoudige setup en maakt webdesign veranderingen mogelijk. Met volledige integratie van alle WooCommerce webshop functies.

Dit vind je misschien ook leuk...