• Niet gecategoriseerd

WordPress, Woocommerce En Wpml

Profiteer Van Onze Woocommerce Expertise

Schakel het selectie vakje Gebruikt voor variaties in. Ook voegen we terwijl we toch al bezig zijn een prijsfilter toe. Om te beginnen ga je naar Weergave > Widgets. Selecteer of je een dropdown wilt of lijst weergave. Aan de voorkant van je WooCommerce webshop ziet het er nu als volgt uit;

Hulp Nodig Met Je Woocommerce Webshop?

Heb je liever dat mensen een kleur aan kunnen klikken voor je productvariatie? Kies dan voor een plugin die dat voor je doet. Bijvoorbeeld deze: /plugins/woo-variation-swatches/ Heb je vragen over deze handleiding? Stuur een mail naar of start een chat.

  • Opbouw van je productpagina’s bekijken
  • Mollie of een vergelijkbare plugin installeren om een webshop met iDeal te krijgen
  • Ongewenste pagina’s deleten, en eventueel nieuwe aanmaken
  • Instellingen van je WooCommerce webshop configureren

Je kunt ook eigenschappen toevoegen die specifiek zijn voor dit product: Selecteer Custom producteigenschap en Toevoegen. Geef de eigenschap een naam , Stel waarden in gescheiden door een pipe teken (bijv. Rood|Grijs|Zwart)

Spring naar de hoofdnavigatie WooCommerce webshop laten maken? WooCommerce is namelijk het meest gebruikte en meest gebruiksvriendelijke e-Commerce platform ter wereld

Jouw WordPress Website 4x Sneller Dan Bij Een Andere Hosting Provider

Als je deze widget toevoegt aan een sidebar, dan kunnen klanten de producten in je webshop filteren op foundation van een eigenschap. De tweede is through variabele producten. Om een website bouwen variabel product te maken, moet er eerst een eigenschap voor het product worden ingesteld. Deze eigenschappen kunnen vervolgens worden gebruikt om een onderscheid te maken tussen verschillende variaties.

Selecteer de tekst “Voorwaarden instellen” om producteigenschappen toe te voegen. Voeg zoveel waarden toe als je wil. Globale eigenschappen kun je in de webshop op verschillende producten toepassen.

Meer information: Variabele producten. Producteigenschappen toevoegen / bewerken Ga naar Producten> Eigenschappen om eigenschappen toe te voegen, te bewerken en te verwijderen. Geef een naam aan de eigenschap.

Om een globale eigenschap te gebruiken: Kies Alles selecteren om alle eigenschappen aan het variabel product toe te voegen . Vink het vakje Gebruikt voor variaties aan om WordPress hosting te vertellen dat het voor je product variaties is. Aangepaste eigenschappen die specifiek zijn voor het product

Activeer Archieven mocht je dit nodig vinden. Als dit is ingeschakeld dan kun je een productpagina laten zien met alle producten met deze WordPress eigenschap. Selecteer een standaard sorteervolgorde. De eigenschap wordt toegevoegd in de tabel aan de rechterkant, maar zonder waarden.

Dit vind je misschien ook leuk...