Zelf Je WordPress Web Site Maken In 8 Eenvoudige Stappen Versie

Voor ons was de keus ook logisch, om standaard bij het bouwen van een web site voor WordPress te kiezen. Wij ontwerpen een volledig uniek design voor uw WordPress-website en verwerken hierin precise wat u wenst. Zo kunnen wij op de juiste wijze zorgen dat uw web site volledig naar wens is.

Vervolgens kun je een betere oplossing vinden en ben je verzekerd van 100% uptime. Het hoeft uiteraard niet, maar bij Klik & Steen nemen we geen risico’s dus voeren we updates altijd uit in de testomgeving. Natuurlijk kan het voorkomen dat je écht behoefte hebt aan die ene zware functionaliteit of een grote hoge-kwaliteit afbeelding. Sommige web sites in specifieke branches kunnen namelijk niet zonder! Denk hierbij aan additional caching, snellere servers, passende internet hosting of gespecialiseerde plugins.

Wat Wil Jij? Met Plugins Kan Alles In WordPress

Of dat jouw naam wordt verbonden aan illegale praktijken. Bestel en betaal online voor uw WordPress webhosting pakket. Verplaats de web site bestanden en database naar een nieuwe hosting. Verplaats de web site bestanden en importeer de database naar een nieuwe hosting. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je krijgt 5 gouden ideas om te gaan leren programmeren en/of jezelf door te ontwikkelen. Elke woensdag krijg je een mail over een gaaf artikel op ProgrammeerPlaats. Het is zeker een aanrader om de premium versie van GeneratePress aan te schaffen, zoals we ook hebben gedaan voor ProgrammeerPlaats!

Het kan even duren voor jouw website helemaal af is, maar dan heb je wel een professionele web site. Je stelt de instellingen eenmalig in en gebruikt het menu-item daarna eigenlijk nooit meer. Heb je eenmaal een domeinnaam bedacht, dan kun je deze eenvoudig registreren bij Vimexx. Staat jouw domeinnaam eenmaal online woocommerce, dan kun je direct beginnen met het bouwen van jouw WordPress web site. De header en de footer wordt bepaald door het thema, net als het design van de blogpagina. Normale pagina’s en artikelen maak je met ingebouwde pagebuilder van WordPress.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw domeinnaam invoeren in de browser. Het bedenken van een domeinnaam kan lastig zijn, maar het moet geen obsessie worden. Het succes van je web site is afhankelijk van wat jij van jouw website maakt. In het kolom naast “Zoek domein” kun je de naam invoeren van de domeinnaam die je wilt hebben. In het kolom “.nl” kun je de extensie van je domeinnaam uitkiezen. Mocht je al een domeinnaam hebben, dan kun je op “Ik verhuis mijn domein later of wil alleen hosting en wijzig mijn nameservers” klikken. Heb je nog geen domeinnaam, dan kun je jouw gewenste domeinnaam invullen en controleren of deze beschikbaar is.

Meest Gelezen

Om bezoekers hiervan op de hoogte te stellen, kun je ze een speciaal bericht tonen. Omdat je bij het opschonen van je web site grondig te werk gaat moet je eerst een back-up van de huidige web site maken. Dit doe je website maken door met een FTP programma de httpdocs-map van je webruimte te downloaden. Informeer klanten, leveranciers van je nieuwe domeinnaam (en e-mailadressen). Ervaring leert dat de database in veel gevallen nog vol staat metabsolute paden.

Om meer uit je web site te halen, kan een template maar zoveel doen. Een WordPress website laten maken die je omzet oplevert en gekwalificeerde leads ontvangt via Google? Hierbij zet je niet alleen een prachtige website neer, maar neem je ook jouw bedrijfsdoelen, -processen en doelgroep mee. Je tilt je website WordPress hosting naar een hoger niveau door het stellen van de juiste vragen en dit te vertalen naar goede content. Natuurlijk is het mogelijk om hierbij door een skilled een handje geholpen te worden.

Daarnaast wordt jouw web site daardoor een stuk sneller. Uiteraard kan er ook met andere thema’s worden gewerkt. Om ervoor te zorgen dat jouw web site ten alle tijde hersteld kan worden, worden er meerdere backups per dag gemaakt. Het is belangrijk dat de stijl van jouw toekomstige web site bij jou of jouw bedrijf past.

Kosten WordPress Update & Security

Met de ‘PageSpeed-test’ van Google doe je een prestatie-test voor jouw webpagina. Best een handige device als je een WordPress website wilt laten maken. Met een checklist wordt gekeken aan welke prestatie-verbeteringen het nog ontbreekt op een web site, waarna een score tussen 0 en one hundred wordt berekend.

  • Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie.
  • Daar wordt stap voor stap uitgelegd wat je allemaal kan aanpassen en hoe je dat doet.
  • Denk bij het laten maken van een web site goed na over de beveiliging.
  • Artikelen publiceren, pagina’s bijwerken en zelfs foto’s toevoegen through je mobiele telefoon?
  • Dit doe je door naar ‘Weergave’ en vervolgens ‘Thema’s’ te gaan en dan het betreffende thema te installeren via ‘Nieuwe toevoegen’.
  • Probeer dan handmatig alle WordPress bestanden opnieuw te uploaden via FTP, behalve de map /wp-content/ en het wp-config.php bestand.

Heb jij hosting aangeschaft bij een andere provider? Dan zul je zelf even moeten uitzoeken of dit bij deze partij mogelijk is met één klik of dat je alles handmatig moet doen door middel van FTP? Dan raad ik je aan om goed uit te zoeken wat je doet, need hier kunnen veel dingen fout gaan. In deze handleiding leg ik jou uit hoe jij zelf een professionele web site kunt maken met WordPress. Voor een WordPress website heb je een aantal zaken nodig en die zal ik hieronder even toelichten.

De vormgeving van jouw WordPress-website bepaal je met een thema. Dit is een soort sjabloon dat ervoor zorgt dat pagina’s netjes een header, footer en navigatie meekrijgen. WordPress wordt standaard met enkele thema’s geleverd en je kunt zelf een eigen thema maken. Het ontwikkelen van een compleet eigen thema is niet gemakkelijk en als je dit nog nooit gedaan hebt kun je hier beter niet aan beginnen. WordPress is het meest populaire content material management systeem ter wereld.

Een zoekwoorden onderzoek heeft dus een dubbele functie. Het geeft je dus eigenlijk heel veel ideeën voor je blog. Om vanuit je klant te schrijven, moet je dus weten wat voor soort vragen hij heeft. Een groot gedeelte van die vragen kun je achterhalen met een zoekwoorden onderzoek.

Hierbij toont WordPress de datum en deze staan vaak op volgorde van publicatiedatum. Standaard toont WordPress deze op je homepage, de eerste pagina die bezoekers zien als ze je web site openen. Via de algemene instellingen kun je een andere homepage instellen.

Maar er zijn wel een tiental populaire free of charge WordPress thema’s die met een beetje moeite mee kunnen boksen met de grote betaalde thema’s. Je kunt een webbouwer inschakelen die een bestaand thema voor jou gaat inrichten – dit kost 500 tot 2500 euro . Dit is misschien meer iets voor na het bouwen van een web site. De plugin Maintenance is makkelijker op te zetten en te gebruiken, maar SeedProd is uitgebreider. Een plugin voor een contactformulier en een search engine optimization plugin.

Nog makkelijker is om linksboven met je muis over de naam van de website te bewegen. Er verschijnt dan een drop-down menu en hierin kan je ook op “Dashboard” klikken. Dit zijn simpele handelingen, maar je moet het eerst even weten als newbie. De titel en de taal is natuurlijk volledig aan jou. Heel belangrijk is om je gebruikersnaam en wachtwoord goed te bewaren. Deze heb je nodig om aan de WordPress web site te werken. Er is zeker geen tekort aan page builder plugins voor WordPress.

Dit vind je misschien ook leuk...